Ervaringen

Na weken problemen met mijn ademhaling, waardoor ik veel pijn in mijn middenrif en de spieren eromheen had ben ik bij Toot geweest.
Hij heeft zowel mijn borst, nek, hoofd, schouders en bovendeel van mijn rug met zijn handen aangeraakt, als het ware zijn handen op mij gelegd. In totaal duurde dit ongeveer 10 minuten.
Zodra hij hiermee begon werd ik op die plekken aangenaam warm, en voelde ik direct minder pijn. Na afloop was de pijn minder, de volgende dag was de pijn volledig weg. En bleef weg.
Ik ben dan ook zeer verrast door het zeer positieve resultaat hiervan. 

Marco

Voor het eerst een massage die zowel stevig als zacht is. Precies goed. Toot voelt aan wat er nodig is, maar staat met twee benen stevig op de grond. Geen zweverige ingewikkelde verhalen, maar ook niet alleen maar ‘hardhandig’. Echt het optimum van twee werelden. Hij is niet bang om te doen wat nodig is, hij ‘pakt aan’ waar je lijf vast zit. Tegelijk brengt hij ook je lijf weer als geheel in balans zonder zweverig te zijn. SUPER! Beste massage die ik gehad heb. Dank je wel Toot! Zou willen dat ik dichter bij woonde, dan ging ik wekelijks.

Suze

Ondanks de hitte was alles perfect geregeld.
ik hou van stevige massage en die heb ik zeker gehad.
Voelde me een stuk soepeler erna. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Monica

op-de-loete-rust

Wil je meer ontspannen?

Laat je e-mailadres achter en ontvang gratis onze tips.

You have Successfully Subscribed!